Julie Pi

Se hvad tidligere kursister siger..

Anbefalinger

“I overgangen fra at være selvstændig til at finde mit nye drømmejob, havde jeg brug for hjælp til at komme ind til kernen af min vision, mine værdier og de optimale betingelser for at skabe resultater. Jeg havde også brug for at træne modet til at gå efter mit store mål.
 
Jeg fik det hele i Julie Pi’s Genstarts-forløb. På syv uger gik jeg fra at være jobsøgende til at være aktivt jobskabende på en nytænkende måde.
Nu har jeg landet jobbet, der lever op til alle mine ønsker og drømme. Samtidig har jeg fået et fantastisk netværk blandt de øvrige deltagere.
Tak til Julie, der er enestående til at få mennesker til at genfinde sig selv i fællesskabet”.


Freja Ludvigsen

selvstændig 

“Da jeg efter en længere turbulent arbejdsperiode havde brug for at finde retningen i mit fremtidige arbejdsliv , valgte jeg Genstarts-forløbet fremfor et traditionelt out-placement forløb. Og hvor er jeg glad for den beslutning! 
 
Jeg genfandt modet og retningen til at fastholde og videreudvikle mine ideer og mit mind-set i det syv ugers forløb jeg har deltaget i; ikke mindst i samværet med de øvrige deltagere og de fremtidige muligheder forløbet skabte inden for mit arbejds- og hele liv. 
 
Værktøjerne på Julie Pi’s forløb var for mig intuitive og selvfølgelige at arbejde med, selv om de var helt nye.
Værktøjerne og metodikkerne vil helt sikkert være grundlaget for at fastholde den retning, jeg ønsker mit fremtidige arbejdsliv skal tage og allerede er påbegyndt. 
 
Jeg kan derfor kun anbefale Genskabsforløbet for alle, der har brug for at genfinde sit selv(værd), mål og retning i arbejdslivet, men faktisk i sit hele liv.


Gitte Voss

Business4you 

Jeg valgte et Genstart forløb fordi var udfordret på arbejdet. Jeg følte mig på hælene, udfordret af lange to do lister og høje krav til produktion og effektivitet. Jeg følte mig træt og var bange for at miste overblikket, kontrollen og min gode dømmekraft. 
 
Forløbet har hjulpet mig med at genvinde overblikket og sætte en ny retning. Det har hjulpet mig med t definere en egentlig mission og givet mig en ny roadmap. Jeg er blevet støttet i at formulere hvem jeg er, hvor jeg henter min energi og hvordan det ideelle job ser ud for mig. Ren empowerment. 
 
På baggrund af Genstart har jeg turdet synliggøre mine (mange) kompetencer i et job der lidt ensidigt dyrker effektivitet og produktion. Godt støttet af Julie og de andre, har jeg turdet formulere et nyt muligt indhold i mit job, hvor jeg bringer flere kompetencer i spil. Mit forslag er præsenteret for chefen og jeg er så småt igang med implementering. Der er tale om en egentlig kulturændring på en stor arbejdsplads, men jeg har nu fået grønt lys til at gå igang.
Tak Genstart.
 
Derudover har Genstart givet mig et fint, dybt netværk af kloge mennesker, som har min ryg og jeg tør læne mig op af. Være sårbar og i tvivl. 
Jeg var mest overrasket over hvor lang tid det tager at flytte sig. At der er mange parader og tankevaner, som kun langsomt nedbrydes gennen arbejdet i Julies fine formater i forløbet. Genstart kan ikke læres, men skal erkendes.


Esther Davidsen

ED Advice

Jeg oplevede at være sammen med en gruppe mennesker, der havde det samme udgangspunkt – og det, der var så fantastisk, var, at der blev spurgt ind til hvem vi var og hvad vi ville – og at intet var forkert. Netop det at komme ind til kernen af os selv og vores virketrang – hvordan den helt konkret udtrykker sig i både faglige og personlige rammer – var i sig selv forløsende.

Maria, 51 år
selvstændig kunstner og formidler

Kurset med Julie Pi giver en god bevidsthed omkring, hvad der står i vejen for én. Jeg er blevet mere afklaret, omkring, hvad der er vigtigt for mig. Og jeg har en del Aha-oplevelser. For eksempel, at det ikke er den enkelte kunde, eller de forskellige opgaver der driver mig, men nogle andre ting. Det er jeg mere opmærksom på. Og det hjælper mig både i jobbet og privat.

Fenja Lyng Rytter
Change Strategist & Process Designer, Hatch & Bloom A/S

Jeg gik til min chef og fik taget en vigtig snak om, at jeg havde fået nye indsigter om hvor jeg ville hen, hvad jeg gerne ville arbejde mere med som jeg ikke arbejdede med. At jeg gerne ville tage nogle ansvarsområder og have mere af lave. Det kan godt være et tabu på nye arbejdspladser at spille ud med, men det var helt klart nemmere efter at have været hos Julie Pi.

Kaare Dybvad, MF (A)

Vil du modtage mit nyhedsbrev?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

This will close in 23 seconds